image/svg+xml

Nechorští vinaři

Wine of Czechia | Víno z Česka

Nechorští vinaři

Seznam zapojených: Klas´s Wine; Morávia Víno; Rodinné vinařství Chrenka; Rodinný sklep U Hradilů; Sklep u Františka a Jiřího Hromka; Sklep U Nosků; Sklep U Pavla Vašíčka; Vinaři F+M Zvědělíkovi; Vinařství Kalužík; Vinařství Kovár; Vinařství Melchrt; Vinné sklepy U Jeňoura; Vinný sklep u Hromků; Víno od Čecha z Moravy; Víno Šimek; Vinařství Marek Pšovský; Vinařství Nechory; Vinařství U sv. Kříže; Víno Nechory Jan Zálešák; Vinařství Milan Vašíček

Podrobná info: Spolek sdružuje osoby zabývající se vinohradnictvím a vinařstvím, a to jak profesionálně tak amatérsky. Členové jsou milovníky produktů révy vinné a cílem jejich snažení je udržení vinohradnických a vinařských tradic, propagace a zkvalitnění kultury konzumace produktů vinohradnictví a vinařství. Snažíme se o zviditelnění obce. Naše akce přinášejí prospěch místním podnikatelům. Usilujeme o to, aby si každý náš návštěvník vytvořil k vínu osobní vztah a chápal ho jako součást našich kulturních tradic a dědictví po našich předcích. Prezentací Nechor ve všech ročních obdobích, cílenou propagací nechorských uliček usilujeme o to, aby se k nám do Prušánek lidé rádi vraceli a občanům se zde dobře žilo.

Web: https://www.nechorstivinari.cz

Kontaktní osoba: Bořivoj Čech

Telefon: +420 777 666 611

Mail: [email protected]

Adresa: Prušánky 11

Obec: Prušánky

PSČ: 69621

Comments

Wine of Czechia | Víno z Česka was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.