image/svg+xml

OÁZA HODONÍN STŘEDISKO SPECIÁLNÍCH SLUŽEB Z. S

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR

OÁZA HODONÍN STŘEDISKO SPECIÁLNÍCH SLUŽEB Z. S

Adresa: Rybářská 34, 695 01 Hodonín E: [email protected]

Odkaz: https://www.oazahodonin.eu/

Popis: Představuje se Vám sdružení Oáza Hodonín středisko speciálních služeb z.s., jehož posláním a hlavním druhem činnosti je zlepšování životních podmínek zdravotně handicapovaných, seniorů, dětí a mládeže, jejich vzdělávání, rehabilitace, pracovní zařazení. volnočasové aktivity, sportovní, kulturní a společenské vyžití. Byla založena v říjnu roku 1993. Jsme skupina zdravotně handicapovaných osob, jenž nechce čekat, až pro nás společnost něco udělá a chceme sami přispět k řešení problémů handicapovaných osob formou péče mimo státní ústavy., podle vzoru střediska Baitestollen v Norsku a Wenkenrode v Holansku, které jsme osobně navštívili.

Comments

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.