image/svg+xml

Nadační fond Algo

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR

Nadační fond Algo

Adresa: Sokolovská 668/136d, 186 00 Praha 8-Invalidovna Telefon: +420 225 006 555 E-mail: [email protected]

Odkaz: https://www.algonadace.cz/p-o-nas

Popis: Nadační fond Algo byl zřízen v roce 2012. Jeho účelem je poskytnout pomoc těm, kteří ji skutečně potřebují, kteří jsou bezbranní, nemocní a opuštění a nemohou si proto pomoci sami. Protože všichni členové Nadačního fondu Algo v něm pracují zdarma, nemá tento fond žádné nadbytečné náklady a finance jsou využívány opravdu pouze za účelem konkrétní pomoci. Účel nadačního fondu: materiální, sociální a kulturní podpora jednotlivců znevýhodněných svým zdravotním stavem nebo handicapem a organizacím zajišťující podporu pro tyto osoby, materiální, sociální a kulturní podpora dětem a jejich rodičům či osobám o tyto děti pečující, které nemají finanční prostředky na základní potřeby, zdravotní pomůcky a léky nebo se ocitly v jiné nouzi, materiální, sociální a kulturní podpora seniorů, rozvoj vzdělávání a vědy všech sociálních a věkových skupin.

Comments

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.