image/svg+xml

Chráněné bydlení Sokolov - Společnost Dolmen, z.ú.

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR

Chráněné bydlení Sokolov - Společnost Dolmen, z.ú.

Adresa: Staré náměstí 24, Sokolov 356 01 Tel.: 702 051 912 E-mail: [email protected]

Odkaz: http://www.spolecnostdolmen.cz/?page_id=57

Popis: Klienti služby jsou dospělí lidé s mentálním znevýhodněním, kteří mají zájem a jsou schopni se učit běžným dovednostem a péči o vlastní osobu v chráněné domácnosti. Službu poskytujeme i lidem s poruchou autistického spektra a lidem s kombinovaným postižením – mentálním a chronickým duševním onemocněním, kteří jsou schopni s podporou služby bydlet v samostatné domácnosti a nemají závažné problémové chování. Služba není určena lidem, kteří se samostatně nepohybují (mají tělesné postižení, které vyžaduje pomoc druhé osoby a bezbariérové bydlení). Nabídka služby Prostřednictvím služby chráněné bydlení jsou poskytovány základní činnosti v souladu s § 17 vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádí Zákon o sociálních službách. Činnosti jsou našim klientům poskytovány formou slovní či fyzické podpory a pomoci, popřípadě dohledu, a zahrnují širokou škálu potřeb ze všech oblastí života.

Comments

SÍŤ PODPORY LIDEM NA SPEKTRU A JEJICH RODINÁM V ČR was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.