image/svg+xml

Centrum krizové intervence

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora

Centrum krizové intervence

Poskytovatel (organizace): Povídej, z.s.

Adresa: Česká 235, 284 01 Kutná Hora

Web: www.linkaduvery.kh.cz

E-mail: [email protected]

Telefon: 327 511 111

Mobil: 602 874 470

Provozní doba: Linka důvěry: Po – Pá: 08.00 – 22.00 (včetně svátků) Poradna pro lidi v tísni: Po – Pá: 08.00 – 16.00 pro první kontakt, do 18.00 pro objednané

Cena: zdarma

Forma: ambulantní

Bezbariérovost: NE

Komu je služba určena: děti, mládež a dospělí, kteří se ocitli v tíživé životní situaci a nejsou ji schopni řešit vlastními silami, kteří mají osobní či vztahový problém, prošli traumatickým zážitkem apod.

Popis: Linka důvěry – registrovaná sociální služba telefonické krizové pomoci Poradna pro lidi v tísni – registrovaná sociální služba krizové pomoci. Poskytuje klientům v krizi možnost osobního setkání s terapeutem v krizové intervenci, krátkodobé psychoterapii nebo v poradenství, tak jak to charakter problému klienta vyžaduje.

Comments

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.