image/svg+xml

Domov Barbora Kutná Hora

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora

Domov Barbora Kutná Hora

Poskytovatel (organizace): příspěvková organizace Středočeského kraje

Adresa: Pirknerovo nám. 228, 284 01 Kutná Hora

Web: www.domov-barbora.cz

E-mail: [email protected]

Telefon: 327 533 111

Provozní doba: celodenní nepřetržitý provoz

Cena: ubytování: 210 - 305,-Kč/den strava: 255,-Kč/den

Forma: pobytová

Bezbariérovost: ANO

Komu je služba určena: seniorům a osobám se zdravotním postižením

Popis: » Domov pro osoby se zdravotním postižením – služba je poskytována formou celoročního pobytu a je určena osobám, které dosáhly věku 19 let » Chráněné bydlení – skupinové bydlení za podpory pracovníků v prostředí, které je svým charakterem stejné jako běžný byt (chráněné bydlení není bezbariérové). Služba je určena osobám ve věku 19–64 let a je poskytována formou celoročního pobytu. Uživatel Chráněného bydlení nevyžaduje nepřetržitou 24 hodinovou péči, ale zároveň není schopen samostatného bydlení. >Sociálně aktivizační služba pro seniory a osoby se zdravotním postižením - služba je určena osobám v důchodovém věku, nebo osobám se zdravotním postižením ohroženým sociálním vyloučením od 19 let. Služba je určena osobám, které nevyžadují péči, kterou zajišťují služby denního stacionáře a center denních služeb, jedná se tedy o preventivní pomoc a odporu před sociálním vyloučením, která není zaměřená na péči, ale na sociální začleňování osob, kterým je tato služba poskytována.

Comments

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.