image/svg+xml

Sociální rehabilitace Lemanta

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora

Sociální rehabilitace Lemanta

Poskytovatel (organizace): Lemanta s.r.o

Adresa: Uhelná 599/5, 284 01 Kutná Hora

Web: www.lemanta.cz

E-mail: [email protected]

Mobil: 724 223 005

Provozní doba: Všední dny 9.00 – 14.00

Cena: zdarma

Forma: ambulantní, terénní

Bezbariérovost: ?

Komu je služba určena: Službu je určena osobám se zdravotním postižením z Kutné Hory a blízkého okolí ve věku od 18 let do 64 let, kteří mají zájem o pracovní uplatnění.

Popis: Cílem společnosti Lemanta s.r.o. v rámci poskytované sociální rehabilitace je podpora osob se zdravotním postižením při zlepšování pracovních dovedností a kompetencí, které jim následně umožní udržet si současné zaměstnání, nebo zaměstnání získat. Uplatnění na trhu práce vnímáme jako veledůležité pro integraci do většinové společnosti. Především pak posílení osobních kompetencí, schopností a dovedností klienta, aby mohl využívat běžné společenské zdroje a fungovat v přirozeném prostředí, zejména v oblasti zaměstnání a v návaznosti pak i ve všech dalších oblastech kulturního a společenského života.

Registrace služby (druh sociální služby a identifikátor): Sociální rehabilitace

Comments

Sociální a související služby SO ORP Kutná Hora was created by Free Custom Map Builder that powers thousands of custom online maps.

Want to build own custom map for your business or community? Try Mapotic's custom map maker and create customizable or branded maps in minutes. Leverage filters, custom categories, crowdsourcing and SEO. Create a free custom map.